29
feb
2016
4

Trouwroute koopzondag 6 maart 2016

Het thema in de binnenstad van Tiel is TROUWEN

“Trouwen in de Betuwe” heeft een trouwroute uitgezet in het centrum van Tiel en zal met feestelijke activiteiten ook opvallend aanwezig zijn op de Varkensmarkt en de Groenmarkt. Er zullen bruidjes geheel in stijl over de lopers lopen, er zal geproefd kunnen worden van de bubbels en je kan je zelfs al als bruidspaar laten fotograferen. Veel winkeliers kunnen bijdragen aan een huwelijksfeest. Deze koopzondag zullen zij dit benadrukken en u graag uitnodigen. De ondernemers van “Trouwen in de Betuwe” hopen u te zien: Één koopzondag- middag vertoeven in het winkelhart van Tiel en uw bruiloftsfeest kan helemaal geregeld zijn!
De route te beginnen bij Trouwen in de Betuwe, die zich presenteren ter hoogte van Blijdesteijn mode (maatpakken-feestkleding) en Machiel Bekker (bruidsboeket en decoratie) en op de Groenmarkt voor De Blank mode (pakken op maat). Presentatie van bruidsmode, wijnen, catering, ringen, taart van Bakkerij van Ooijen, Trouwambtenaar op locatie, locaties en als een echt bruidspaar op de foto!

Diverse winkels hebben zich aangemeld om hun trouw gerelateerde producten te presenteren: Voorstad: Esprit mode (feestkleding voor de bruidsmoeders met een actie in de winkel), Markt: Hart van de Betuwe (zij laten u verrassen met……?) Weerstraat: LaVita (feestkleding ontvangst met bubbles en bitterballen), Wereldwinkel Tiel (met diverse cadeau’s en vandaag een actie in de winkel) en CardShop de drukwerkwinkel (met de nieuwste collecties trouwkaarten). Waterstraat: Juwelier Lucardi (heeft een trouwringen actie in de winkel), Douglas by Grisel (bruids proef make-up) Hunkemöller (Lingerie). Hoogeinde: Studio Mundo Photos & Printing i.s.m Ferry Augustinus fotografie. (daar kunt u een shoot verwachten in een echte trouwsetting).

Speciaal voor de trouwroute is het Ambtmanshuis geopend. Vanaf de studio gaat u linksaf naar het Ambtmanshuis die van 13.30-16.30 uur te bezichtigen is en alle informatie verkrijgen betreft trouwen in de gemeente Tiel.
Trouwen in de Betuwe bestaat uit een groep enthousiaste ondernemers die allen hun best doen om een trouwdag tot de dag van je leven te maken. De ene ondernemer is alleen gericht op trouwerijen (een trouwambtenaar, een weddingplanner) de andere ondernemer is niet alleen met trouwerijen bezig maar kan er wel toe bijdragen jou iets bijzonders te leveren (de bloemist, de patissier, de drukkerij). Zij organiseren regelmatig Trouwbeurzen om inspiratie op te doen. Deze vinden plaats op de locaties die hier ook bij aangesloten zijn, zoals Huize Poelzicht en het Betuws Wijndomein uit Erichem. Op hun site trouwenindebetuwe.nl is alles te vinden over de samenwerkende ondernemers. Door een kijkje op deze site is de voorpret van huwelijk al begonnen!!

De eerst volgende beurs van Trouwen in de Betuwe zal zijn op maandagavond 10 oktober.

4

Ook interessant

trouwbeurs
Trouwbeurs 7 oktober 18.30 uur
WIN JIJ DIE UNIEKE PRIJS?
Nog 5 dagen tot de Trouwbeurs
Gratis toegang op de trouwbeurs
Babs verwelkomt iedereen op de beurs
Welkom op de beurs Videograaf.nl
Welkom op de beurs Cake van Esther