22
feb
2017
3

Trouwen in Tiel koopzondag 5 maart 2017

Trouwen in Tiel, het thema op koopzondag 5 maart in de binnenstad.

Één koopzondag- middag vertoeven in het winkelhart van Tiel en uw bruiloftsfeest kan helemaal geregeld zijn!

De trouwroute is een heuse route in Tiel van de ene winkel/bedrijf naar de andere die hun   trouw gerelateerde producten/diensten willen presenteren. Als we bij mijn winkel beginnen vertelt Wilma Termeer van druk & printshop CardShop in de Weerstraat, waar alle trouwkaarten collecties te bewonderen zijn, vervolgen we de route via Lavita men & women voor de hipste feestmode en cadeautjes/bedankjes bij de Wereldwinkel naar de Groenmarkt. “Trouwen in de Betuwe” presenteert zich op de Groenmarkt met bruidstaart en liefdeskoek van Bakkerij van Ooijen, bruidsboeket van Machiel Bekker, mooiste trouwringen van goudsmederij Mariska Timmer, lekker proeven bij Bazuijnen Partyservice en de bruidscouture van PuurZij.  Daarnaast is er info betreft muziek op je feest, trouwvervoer en ringen aanvliegen door roofvogels. Laat je ook nog even als bruidspaar fotograferen. Vervolg de route naar Hart van de Betuwe, bestel een lekker drankje en laat je ook daar infomeren over je mooiste dag.

Veel winkeliers kunnen bijdragen aan een huwelijksfeest. Deze koopzondag zullen zij dit benadrukken en u graag uitnodigen. Voorstad: Esprit mode (feestkleding voor de bruidsmoeders met een actie in de winkel), Blijdesteijn mode (maatpakken-feestkleding), bruidskapsel bij Team Kapsalon. In de Waterstraat heeft Lucardi een trouwringen actie, kan je lingerie passen bij Livera, acties bij Secunda, feestelijke moeder & girl jurken bij Steps of laat je mooi maken bij Douglas by Grisel.

Speciaal voor de trouwroute is het Ambtmanshuis geopend. Tegenover Oostendorp ga je linksaf naar het Ambtmanshuis die van 12.00-17.00 uur te bezichtigen is en alle informatie verkrijgen betreft trouwen in de gemeente Tiel. Uiteraard zijn er nog leuke andere winkels geopend die graag hun nieuwe collectie aan je tonen.

De organisator “Trouwen in de Betuwe” bestaat uit een groep enthousiaste ondernemers die allen hun best doen om een trouwdag tot de dag van je leven te maken. De ene ondernemer is alleen gericht op trouwerijen (een trouwambtenaar, een weddingplanner) de andere ondernemer is niet alleen met trouwerijen bezig maar kan er wel toe bijdragen jou iets bijzonders te leveren (de bloemist, de patissier, de drukkerij). Zij organiseren regelmatig Trouwbeurzen, de eerstvolgende beurs op maandagavond 9 oktober, om inspiratie op te doen. Op hun site http://trouwenindebetuwe.nl/ is alles te vinden over de samenwerkende ondernemers en is de voorpret van je huwelijk al begonnen!!

3

Ook interessant

trouwbeurs
Trouwbeurs 7 oktober 18.30 uur
WIN JIJ DIE UNIEKE PRIJS?
Nog 5 dagen tot de Trouwbeurs
Gratis toegang op de trouwbeurs
Babs verwelkomt iedereen op de beurs
Welkom op de beurs For your Moment
Welkom op de beurs DJ Zwagers