Trouwbeurs

Maandagavond 12 oktober 2020 vanaf 18.30 uur.
Trouwbeurs van Trouwen in de Betuwe.

Graag nodigen wij jullie van harte uit op Kasteel Wijenburg, Voorstraat 2 te Echteld.

[newsletter_signup_form id=1]

Kasteel Wijenburg

 

Kasteel Wijenburg is een unieke en betoverende kasteel trouwlocatie met stijlvolle zalen en salons en een sfeervolle middeleeuwse kelderzaal. Het pronkstuk is de imposante Ridderzaal die plaats biedt aan meer dan 150 gasten. Kasteel Wijenburg heeft uitstekende faciliteiten, zoals een eigen keuken. Bovendien is het kasteel goed bereikbaar, zowel vanuit Gelderland en Utrecht, als vanuit de rest van Nederland. Kasteel Wijenburg is een echte Kasteel top trouwlocatie! Trouwen in een Kasteel? Kasteel Wijenburg, gelegen in Gelderland, geldt als een van de meest unieke en romantische trouwlocaties van Nederland. Het kasteel stamt uit de twaalfde eeuw en ligt tussen de boomgaarden, op loopafstand van de pittoreske hoofdstraat van het Betuwse dorpje Echteld.

 

Trouwlocatie van het jaar en beoordeeld met 9.6! op The Perfect Wedding!

De Dutch Wedding Awards worden jaarlijks uitgereikt. Kasteel Wijenburg is drie keer genomineerd en twee keer heeft het kasteel deze prestigieuze trouwlocatie van het jaar award in de wacht gesleept.  De jury roemde het unieke karakter van het kasteel, waar authentieke gastvrijheid, professionele informaliteit en hoogwaardige kwaliteit hand in hand gaan.

Trouwen in de Betuwe bestaat uit een groep enthousiaste ondernemers die allen hun best doen om een trouwdag tot de dag van je leven te maken. Zij organiseren regelmatig trouwbeurzen om inspiratie op te doen. De toegang is gratis en de beurs vangt aan om 18.30 uur.

Diverse ondernemers presenteren deze avond hun product of dienst. Fotograaf, bruidsjurken, videoreportage, kostuums, locatie, trouwdrukwerk, visagie, kapper, trouwringen en juwelen, trouwauto, huwelijksreis, bruidstaart, koetsen en muziek; al deze facetten zijn aanwezig om een trouwdag volledig vorm te geven.

 

De inspiratiedag voor jullie huwelijk in de Betuwe!
Maar ook de inspiratiedag voor jullie jubileumfeest of evenement in de Betuwe!

24