Trouwambtenaar op locatie

Trouwambtenaar op jullie favoriete locatie: enthousiast, persoonlijk & stijlvol!

Als stralend bruidspaar willen jullie een speciale en persoonlijke trouwceremonie op de perfecte locatie! Iedereen kijkt al uit naar dat bijzondere moment dat jullie elkaar het ja-woord gaan geven in het bijzijn van familie en dierbare vrienden. Daar hoort natuurlijk ook een trouwambtenaar bij die aanvoelt hoe jullie de ceremonie graag willen invullen.

De trouwdag begint met jullie ja-woord. Dat is het moment dat de toon wordt gezet voor de rest van de dag. Wil je graag zelf meedenken om de huwelijksvoltrekking vorm te geven met aandacht voor familie, vrienden en getuigen?  Willen jullie een ceremonie op een bijzondere plaats of op een bijzonder moment?  Misschien denk je aan een ceremonie die langer duurt dan het standaard half uurtje door aan familie en vrienden te vragen een bijdrage te leveren!

De Betuwe bestaat uit verschillende gemeentes en heeft prachtige trouwlocaties, dus laat je verrassen en kijk eens rond in deze mooie streek. Het ja-woord kan altijd een bijzonder moment zijn, waar dan ook!
Lees reacties van bruidsparen op mijn website om een indruk te krijgen!

Contactpersoon
Janita Blanken van den Berg
Trouwambtenaar op locatie

Website Trouwambtenaar

4