Merry Melodies

Muziekbureau Merry Melodies

De feestband die ’s avonds het dak er af blaast, de live-muziek die jullie kippenvel bezorgt bij jullie huwelijksceremonie: Muziekbureau Merry Melodies heeft het in huis. De Betuwse eigenaresse, Marieke Zevenbergen, is naast livemuziek-adviseur ook zelf zangeres (o.a. “Pur Sang”). Samen met haar collega Pim, adviseert ze je bij het maken van de perfecte keus en zorgt ze ervoor dat alles voor alle betrokken partijen tot in de puntjes geregeld is. Ook voor een goede DJ, klassieke muziek en bijzondere acts zit je goed bij Merry Melodies.

Waarom boek je je band of deejay bij Merry Melodies?
 • Merry Melodies werkt met een select gezelschap topmuzikanten en topbands, die niet alleen experts zijn in te gekke muziek maken maar ook ‘een feest maken’ van alles rondom de organisatie. We kennen onze musici en DJ’s goed en vertrouwen ze jullie volledig toe.
 • Goed geregeld klinkt véél beter!
  Als je weet dat de muziek goed geregeld is, kun je zorgeloos genieten. Hetzelfde geldt voor de musici: als zij kunnen ontspannen, kunnen ze zichzelf helemaal geven.
 • Regelen doen we bij Merry Melodies uitstekend! We kennen niet alleen alle ins & outs van de bands, maar ook van de organisatorische zaken die bij optredens komen kijken: speelvlak, licht-en geluidstechniek, decibellen, stroomvoorzieningen, aanlooproutes van horeca, laad-en losroutes etc. Boek je je band of DJ bij Merry Melodies, dan profiteer je van die ervaring en bespaar je jezelf een hoop tijd.
 • Laagst mogelijke prijs: hoogst mogelijke kwaliteit & service.
  Via Merry Melodies betaal je nooit meer dan bij de band of DJ zelf. We hebben bovendien kwaliteits-livemuziek voor elk budget. Onze prijzen zijn logisch en fair.
 • Je steunt een hoger ideaal
  Ons land biedt vele goede vakmusici; talent dat het absoluut verdient om op het podium te staan. Merry Melodies werkt graag met deze muzikanten samen en geeft hen de ruimte om zich te ontwikkelen en op te treden. Boek je je band bij ons, dan helpen jullie de live-muziekcultuur en het niveau van live bands in Nederland op een hoger plan te tillen.

Wat mogen we voor je doen? We horen graag van je!
Marieke Zevenbergen 06 53 78 58 93
Pim Lettenmeijer 085 877 19 61

2