Kasteel Wijenburg

Kasteel Wijenburg is een unieke en betoverende kasteel trouwlocatie met stijlvolle zalen en salons en een sfeervolle middeleeuwse kelderzaal. Het pronkstuk is de imposante Ridderzaal die plaats biedt aan meer dan 150 gasten. Kasteel Wijenburg heeft uitstekende faciliteiten, zoals een eigen culinaire keuken. Bovendien is het kasteel goed bereikbaar, zowel vanuit Gelderland en Utrecht, als vanuit de rest van Nederland. Parkeren is gratis en kan op eigen terrein.

Trouwen in een Kasteel met unieke kenmerken?

Kasteel Wijenburg, gelegen in Gelderland, geldt als een van de meest unieke en romantische trouwlocaties van Nederland. Het kasteel stamt uit de twaalfde eeuw en ligt tussen de boomgaarden, op loopafstand van de pittoreske hoofdstraat van het Betuwse dorpje Echteld. Wie rond de slotgracht wandelt en zich vergaapt aan de torens en de hoge ramen, waant zich op het Franse platteland. Kasteel Wijenburg is een echte Kasteel top trouwlocatie! Maak kennis met onze persoonlijke gastvrijheid.

Trouwlocatie van het jaar en beoordeeld met 9.6! op The Perfect Wedding!

De Dutch Wedding Awards worden jaarlijks uitgereikt. Kasteel Wijenburg is drie keer genomineerd en twee keer heeft het kasteel deze prestigieuze trouwlocatie van het jaar award in de wacht gesleept.  De jury roemde het unieke karakter van het kasteel, waar authentieke gastvrijheid, professionele informaliteit en hoogwaardige kwaliteit hand in hand gaan.

Website Kasteel Wijenburg

2