For your moment

“Geniet van elk moment”
Als professioneel Weddingplanner help ik graag bij de organisatie van jullie bruiloft, zodat jullie kunnen genieten van een onbezorgde voorbereiding en een onvergetelijke trouwdag(en). Hierbij ben ik gespecialiseerd in Boutique Wedding. Ik zorg voor een persoonlijke en unieke belevenis die goed georganiseerd is en waarbij jullie niet voor onaangename (financiële) verrassingen komen te staan!

Omdat ik betrokkenheid en flexibiliteit belangrijk vind plan ik in de dagen rondom jullie trouwdag geen andere bruiloften. Op basis van mijn eigen motto “Geniet van elk moment” creëer ik de onvergetelijke momenten in jullie bruiloft die jullie verwachtingen overtreffen!

Weddingplanner, ceremoniemeester of organisatie op maat
Ik bied verschillende pakketten aan die variëren van jullie (verder) op weg helpen om je eigen bruiloft te organiseren tot complete professionele ondersteuning in het organiseren van de gehele bruiloft. Ook een adviesgesprek, ceremoniemeesterschap en/of hulp bij de door jullie gewenste onderdelen van de organisatie van jullie trouwdag behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Op deze wijze kunnen jullie de dienstverlening kiezen die het beste bij jullie wensen past.

 

Contact
Willen jullie meer weten over mij, mijn werkwijze en alle mogelijkheden? Kijk dan op mijn website en/of neem contact met mij op. Ik ben erg benieuwd naar jullie love story en ideeën voor jullie trouwdag!

Website For your Moment

8