Duchess’D Design

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Dit wordt één van de mooiste dagen van jullie leven, een dag die voor altijd herinnerd blijft. Duchess’D Design is gespecialiseerd in bruidsstyling en laat jullie nog meer stralen op deze huwelijksdag.

Wij verzorgen visagie, haarstyling én nagelstyling voor zowel bruid als bruidegom. En eventueel ook voor andere dierbare gasten zoals de bruidsmoeder(s), zus, ceremoniemeester, vriendinnen, enz.

Een Try out vooraf aan de huwelijksdag is mogelijk, evenals een Touch up of een Make over voor het avondfeest begint. Wil je toch liever je eigen make up aanbrengen is het mogelijk om een workshop te volgen om tips en tricks te krijgen voor een optimaal resultaat.

Voor meer informatie vraag onze digitale brochure aan en wij nemen indien gewenst graag contact op voor een vrijblijvend gesprek. Ook voor vrijgezellenfeesten bieden wij leuke arrangementen. Visagieworkshop, manicure-workshop, fotoshoot in professionele studio, enz. Vertel het aan de organisator, leuk!

 

Website Dutchessdesign.nl

5