Barts Maatpakken

Maatpakken en maatschoenen – uw eigen unieke samenstelling.

Vanuit meer dan 400 stofstalen en ruim 40 leersoorten stelt u uw eigen unieke, perfect zittende maatpakken, overhemden en maatschoenen samen. Van hoogwaardige en exclusieve Italiaanse S150 of S180 merinowol maken wij uw maatpak, van 100% Egyptisch katoen uw overhemden en van hoogwaardige leersoorten uw maatschoenen.

Bent u op zoek naar een zeer mooi passend maatpak en bijpassende maatschoenen zonder hiervoor de hoofdprijs te betalen? Heeft u het zakelijk nodig of als bruidegom? Informeer hier naar de mogelijkheden.

Barts maatpakken maakt voor u het moderne maatpak, op ambachtelijke wijze en met liefde voor het vak. Voor zowel dames als heren.

Zakelijke maatpakken • Trouwpak of rokkostuum voor bruidegom en bruiloftsgasten • Bedrijfskleding • Beurskleding • Colberts • Overhemden / blouses • Herenschoenen

Ontstaan Barts maatpakken

Dutch suits, tailored 4 you
Sinds 2010 ben ik gelieerd aan een authentieke en ambachtelijke en klein atelier waarin vakmanschap en liefde voor het vak door een klein team omgezet wordt in hoogwaardige maatpakken. De mooiste stoffen (Super150 en Super180) worden handmatig ‘getailleerd’ tot uw unieke maatpak. Samen met u én deze mannen, zorg ik ervoor dat u een geweldig pak krijgt, waar u jarenlang van kunt genieten!

“Wij verkopen alleen hoogwaardige, op maat gemaakte kledingstukken die een uitstekend draagcomfort en hoge representativiteit bieden. Graag ontmoet ik u om u te begeleiden en te verleiden naar een mooi, representatief, hoogwaardig en bovenal betaalbaar maatpak. Neem gerust contact op voor een afspraak.” – uw tailor Bart Sanders

3