AR Video

Voor het onvergetelijke
Binnenkort gaat u trouwen, een gelukkige en onvergetelijke dag voor uzelf, uw familie en uw vrienden.

Wat het ‘onvergetelijke’ betreft kunnen wij u van dienst zijn. Door AR Video een videoreportage te laten verzorgen van uw huwelijksdag kunt u deze dag telkens opnieuw beleven. Ook vele jaren later zult u volop kunnen genieten van deze kostbare dag die toen schijnbaar voorbij leek te vliegen!

AR Video heeft inmiddels ruim 25 jaar professionele ervaring, dit is de beste voorwaarde voor uw geslaagde huwelijksreportage.

Onze professionaliteit kenmerkt zich niet alleen door het optimale eindresultaat van uw reportage. Hierin komen alle hoogtepunten en de sfeer uitgebreid, pakkend en afwisselend met leuke details in de montage aan bod. Ook leuke korte interviews met uw gasten op de bruiloft of receptie kunnen hier onderdeel van zijn. Alles met de nadruk op uw hoofdrol tijdens deze onvergetelijke dag, én op basis van uw wensen. Hierdoor zal uw huwelijksdag nooit meer verbleken in uw herinnering!

Andere kenmerken zijn bijvoorbeeld:

  • Optimale samenwerking met uw fotograaf (vrijwel alle fotografen in midden Nederland zijn bekend met ons en werken graag met ons samen).
  • Ingetogen representatieve aanwezigheid, uw huwelijksdag wordt niet door ons ‘geregisseerd’.
  • Optimale digitale beeld- en geluidskwaliteit, aflevering standaard op DVD.
  • Verzorgde persoonlijke omslag bij uw DVD.

Wij nodigen u uit om contact op te nemen voor het ontvangen van een demonstratie-DVD, of het maken van een vrijblijvende afspraak aan huis of op ons adres.

5